December 4, 20176min1283

ATRIX – Svet varnih naložb v kriptovalute

Slovenska ekipa je razvila prvo varno kriptovaluto. ATRIX je premaknil meje varnosti in našel odlično rešitev za vse, ki si želijo vstopiti v kriptosvet in se zavarovati pred izjemno volatilnim trgom. Z 80-odstotno garancijo za pet let prav gotovo spadajo med investicijske izjeme na tem področju.

Spregovorili smo z direktorjem podjetja ATRIX Adelom Djutovičem, ki je Sloveniji že postavil zelo znano in uspešno spletno stran za prodajo hotelskih paketov MEGABON. Ima bogate dolgoletne izkušnje na področju tehnologije in interneta. Zaupal nam je kar nekaj uporabnih informacij.

Po obsežnih raziskavah smo ugotovili, da je kritpotrg relativno neizkoriščen.

Trenutno v ICO (Initial Coin Offering – zbiranje denarja za zagon podjetja, ki ponuja kriptovaluto) in obstoječe kriptovalute vlaga le med pet in sedem milijonov ljudi po vsem svetu. Vrednost celotnega trga kritpovalut pa je že blizu 300 milijardam dolarjev. V primerjavi s trgom zlata ali delnic je trg kriptovalut veliko manjši. To lahko pripišemo njegovi pionirskosti, pa tudi dejstvu, da je ta trg nereguliran, zato predstavlja veliko tveganje za investitorja ali uporabnika.

Oseba, ki se poda v svet kriptovalut, naleti na več težav/ovir:

  • Vrednost kriptovalut je trenutno odvisna le od ponudbe in povpraševanja na kriptoborzah. To pomeni, da nobena cena kriptovalute trenutno ni odvisna od uspešnosti projekta, ki ga predstavlja. Vse je odvisno le od špekulacij.
  • Trg kriptovalut je izjemno volatilen. To pomeni, da lahko kriptovaluta na dan izgubi tudi med 50 in sto odstotki svoje vrednosti. To seveda pomeni velike finančne izgube za uporabnika.
  • Največja težava pa je nereguliranost trga in nezaščitenost uporabnika kriptovalut. Ker je trg kriptovalut odprt, vzpostavitev ICO (ponudba za investitorje v kriptovaluto) pa je relativno preprosta, se pojavljajo podjetja, ki ICO predstavljajo, samo da bi pridobili finančna sredstva, končnega izdelka pa ne dostavijo. Vlagateljem se investicija ne povrne, proti tem podjetjem/osebam niti ne morejo ukrepati.

Ravno varnost kriptotrga je za nas najpomembnejša. Zato smo si pri ATRIX zadali misijo, da ustvarimo varno in zanesljivo kriptovaluto ter ekosistem, ki uporabniku omogoča varno investiranje v kriptovalute in varuje njegovo investicijo (Crypto investing 2.0 – nova era načina investiranja, ki se bo začela z ATRIXOM).

Smo edini na svetu, ki investitorjem v naš token ponuja 80-odstotno garancijo na vložek za pet let. Ne ponujamo le kriptovalute z garancijo, ponujamo prvo kriptovaluto z možnostjo posojila, ki je varna, transparentna, uporabna. V prihodnosti pa jo bodo obravnavali in sprejemali v obliki garancij za banke.

Upamo, da bodo tovrsten primer dobre prakse (varnost uporabnika) začeli uporabljati vsi v industriji kriptovalut. Prav tako pa si želimo, da država naš sistem postavi v pravilnik regulacije in od vseh projektov zahteva ZAŠČITO UPORABNIKA pred izgubo denarja v procesu investiranja v zagonska podjetja.

Pomembno je razumeti, da kriptotrg obstaja izključno zaradi uporabnikov, ki v začetni fazi predstavljajo ključne investitorje za zagon podjetij. Zato je nujno postaviti pravila, ki bodo določala varnost vseh investitorjev. BUYBACK GUARANTEE bo služil kot varovalka za uporabnika, če podjetje ne doseže obljubljenih načrtov (razvoj tehnologije, za katero je od uporabnikov prejel denar) in ne izvede preboja med uspešne projekte.

ATRIX bo s tehnološkimi rešitvami delal v dobrobit vseh investitorjev, uporabnikov tokenov, dobrobit države. In vseh organov, ki bodo želeli pomagati pri regulaciji in vzpostavitvi varnega okolja za kriptovalute. Kajti ekosistem, ki ga razvijamo, ne bo uporaben le za kriptosvet; uporabiti ga bo mogoče tudi na področju države, bank in drugih institucij. Stremimo k temu, da postavimo okolje, v katerem bodo lahko podjetja svoj produkt predstavila v varnem okolju.

Spletna stran ATRIX: https://www.atrix.io/


About us

We are the new economy news hub. 2100NEWS is the professional index, data, and tools provider in the digital asset space, offering Crypto Market Intelligence, providing the perspective you can trust and equipping you with information edge you need to stay ahead. (Real-time data of token issuers and news, analysis and commentary from community.) We are very excited to contribute to the evolution of the industry and build an ecosystem around our offering (the institutional-grade data infrastructure required to enable institutional investments in digital assets). We want our contributions (Contents and Tools on 2100NEWS.com) to be useful for helping investors.


CONTACT US

CALL US ANYTIMELatest postsNewsletter


    • ethereumEthereum (ETH) $ 3,493.98 0.02%
    • litecoinLitecoin (LTC) $ 72.31 1.24%